Регистрација

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

сите новости


Roomba 980

Roomba 980Проверете зошто Roomba 980 чисти подобро и подолго од другите модели.

сите производи
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата