Регистрација

Групација iRobotглавна страница

Регистрирајте го вашиот робот и доколку имате постар модел на Roomba ќе добиете бесплатна надградба на софтверот

регистрација

нарачајте новости

Strinjam se s pogoji poslovanja

 ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

сите новости


Roomba 865

Roomba 865AeroForce технологија на чистење.

сите производи
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата