Регистрација

Поддршка iRobot

Оддел
во припрема...
Ви благодариме за разбирањето, ваш iRobot Love logo

контакт

Сервис и рекламација

ХОУМ РОБОТС ДООЕЛ
бул.Србија бр.2
1000 Скопје

email info@irobot.com.mk

Информации

email info@irobot.com.mk

телефон +389 76 248 246

 


ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

сите новости


Roomba 865

Roomba 865AeroForce технологија на чистење.

сите производи
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата