Споредба на модели iRobot

Роботски правосмукалки
Роботи за бришење подови
 
Споредување модели
iRobot
Потребен ми е совет
Основни карактеристики
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Основни карактеристики
Технички податоци
Опрема

Roomba 886

49 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 620

24 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 650

29 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 651

29 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 681

33 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 865

44 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 960

59 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 980

69 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 980

69 999,00ден
На залиха

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Почитувани, Ви благодариме на покажаниот интерес за производите на iRobot. Пишете ни на info@irobot.com.mk или јавете ни се на 076 248 246.
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата