Регистрација

Новости iRobotСè

Novinky header

мај
2015
Дистрибуцијата на производите iRobot се врши исклучиво преку нашите мрежи на овластени продавачи, преку кои обезбедуваме сигурна дистрибуција на производите iRobot. Купувајте таму каде што ќе ви излезат во пресрет на помош веднаш штом ќе се појави проблем.

 


iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

 

Тагови

 

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

сите новости


Roomba 865

Roomba 865AeroForce технологија на чистење.

сите производи
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата