Роботски правосмукалки

Roomba 886

303 0.0
Roomba 886 - револуционерна технологија AeroForce.
49 999,00 ден
На залиха

Roomba 620

14 5.0
За интелигентно чистење со притискање на едно копче.
24 999,00 ден
На залиха

Roomba 650

12 5.0
Има функција за програмирање на времето за чистење.
29 999,00 ден
На залиха

Roomba 651

254 0.0
Модел со xLife батерија 2 пати подолг живот.
29 999,00 ден
На залиха

Roomba 681

398 0.0
Нова Roomba од серија 600, со Li-Ion батерија.>

33 999,00 ден
На залиха
 

Roomba 865

420 0.0
AeroForce технологија на чистење.
44 999,00 ден
На залиха

Roomba 960

370 0.0
Нов робот од 900 серија, работи со апликација на мобилен или таблет.
59 999,00 ден
На залиха

Roomba 980

335 0.0
Проверете зошто Roomba 980 чисти подобро и подолго од другите модели.
69 999,00 ден
На залиха

Roomba 980

493 0.0
Проверете зошто Roomba 980 чисти подобро и подолго од другите модели.
69 999,00 ден
На залиха
 
 

Роботски апарати за домаќинство

Braava jet™

347 0.0
Нов робот за бришење подови Braava jet™ .
17 599,00 ден
На залиха

Scooba 450

222 0.0
Scooba 450 e робот за триење подови со вода. Само со предходна нарачка.
46 999,00 ден
Нема на залихаНепозната достапност

Braava 390t

304 0.0
Робот за бришење подови со брз полнач!
24 599,00 ден
На залиха
 
 

Додатоци за Roomba 600

Сет додатоци

Сет додатоци

145 5.0
Сет додатоци за серија 600
2 799,00 ден
На залиха
Автоматски виртуелен ѕид

Автоматски виртуелен ѕид

22 5.0
Автоматски виртуелен ѕид за Roombа серија 600
2 799,00 ден
На залиха
Влакнеста четка

Влакнеста четка

28 5.0
Влакнеста четка за Roombа серија 600
959,00 ден
На залиха
Предно тркало

Предно тркало

24 5.0
Предно тркало за Roombа серија 600
680,00 ден
На залиха
Гумена четка

Гумена четка

30 5.0
Гумена четка за Roombа серија 600
899,00 ден
На залиха
 
Далечински управувач

Далечински управувач

27 5.0
Далечински управувач за Roombа серија 600
2 799,00 ден
На залиха
Странични четки

Странични четки

23 5.0
3x странични четки Roombа серија 600
679,00 ден
На залиха
Батерија

Батерија

29 5.0
Батерија за Roombа серија 600
4 799,00 ден
На залиха
AeroVac филтри

AeroVac филтри

25 5.0
3 x AeroVac филтри Roombа серија 600
1 563,00 ден
На залиха
 
 

Додатоци за Roomba 700

Автоматски виртуелен ѕид

Автоматски виртуелен ѕид

31 5.0
Автоматски виртуелен ѕид за Roombа серија 700
2 799,00 ден
На залиха
Странични четки

Странични четки

37 5.0
3x странични четки Roombа серија 700
679,00 ден
На залиха
Далечински управувач

Далечински управувач

34 5.0
Далечински управувач за Roombа серија 700
2 799,00 ден
На залиха
Двоен AeroVac филтер

Двоен AeroVac филтер

43 5.0
Сет-двојни Aerovac филтри за Roombа серија 700 - 6 парчиња
1 699,00 ден
На залиха
Предно тркало

Предно тркало

39 5.0
Предно тркало за Roombа серија 700
680,00 ден
На залиха
 
Влакнеста четка

Влакнеста четка

36 5.0
Влакнеста четка за Roombа серија 700
959,00 ден
На залиха
Сет филтри и четки

Сет филтри и четки

42 5.0
3x двојни AeroVac филтри и 3x странични четки за Roombа серија 700
2 199,00 ден
На залиха
Виртуелeн ѕид светилник

Виртуелeн ѕид светилник

33 5.0
Виртуелeн ѕид светилник за Roombа 780
3 399,00 ден
Нема на залихаНепозната достапност
Гумена четка

Гумена четка

38 5.0
Гумена четка за Roombа серија 700
899,00 ден
На залиха
Батерија

Батерија

35 5.0
Батерија за Roombа серија 700
4 799,00 ден
На залиха
 
Сет додатоци серија 700

Сет додатоци серија 700

41 5.0
Сет додатоци за Roombа серија 700 (1x гумена четка, 1x влакнеста четка, 2x странични четки, 3x комплети двојни AeroVac филтри)
3 199,00 ден
На залиха
 
 

Додатоци за Roomba 800

ХАЛО виртуелен ѕид

ХАЛО виртуелен ѕид

241 0.0
ХАЛО автоматски виртуелен ѕид за Roomba серија 800
3 399,00 ден
На залиха
Предно тркало

Предно тркало

228 0.0
Предно тркало за серија 800
815,00 ден
На залиха
Далечински управувач

Далечински управувач

233 0.0
Далечински управувач за Roomba серија 800
2 799,00 ден
На залиха
AeroForce четки за серија 800

AeroForce четки за серија 800

230 0.0
Гумени четки за серија 800
2 039,00 ден
На залиха
Виртуелен ѕид светилник

Виртуелен ѕид светилник

235 0.0
Виртуелен ѕид светилник
3 399,00 ден
Нема на залихаНепозната достапност
 
AeroForce филтри за серија 800

AeroForce филтри за серија 800

232 0.0
3x AeroForce филтри за Roombа серија 800. Високоефикасни филтри, задржуваат 99% од алергени, полен и честички до 10 микрони.
2 099,00 ден
На залиха
Сет додатоци за серија 800

Сет додатоци за серија 800

266 0.0
0,00 ден
На залиха
iRobot Xlife батерија NiMH

iRobot Xlife батерија NiMH

229 0.0
XLife Батерија за 2x подолг животен век
5 439,00 ден
На залиха
Виртуелен ѕид

Виртуелен ѕид

234 0.0
Автоматски виртуелен ѕид за Roomba серија 800
2 799,00 ден
На залиха
Странични четки

Странични четки

231 0.0
3 х странични четки за Roombа серија 800
1 050,00 ден
На залиха
 
 
 

Додатоци за 900 серија

Странични четки

Странични четки

338 0.0
3x странични четки за Roombа серија 900
1 050,00 ден
На залиха
AeroForce четки за серија 900

AeroForce четки за серија 900

337 0.0
AeroForce четки за серија 900
2 039,00 ден
На залиха
AeroForce филтри 3 во пакување

AeroForce филтри 3 во пакување

336 0.0
3x AeroForce филтри за Roombа серија 900. Високоефикасни филтри кои задржуваат 99% од алергени, полен и честички до 10 микрони
2 099,00 ден
На залиха
 
 

Додатоци за Scooba 450

База за сушење и полнење

База за сушење и полнење

236 0.0
База за сушење и полнење за Scooba 450 - DryDock™
5 439,00 ден
Нема на залихаНепозната достапност
Виртуелен ѕид

Виртуелен ѕид

239 0.0
Автоматски виртуелен ѕид за Scooba 450
2 799,00 ден
На залиха
Сет за обновување

Сет за обновување

237 0.0
Сет за обновување за Scooba 450
4 079,00 ден
На залиха
Батерија

Батерија

240 0.0
Батерија за Scoobа 450
4 799,00 ден
На залиха
 
 

Додатоци за Braava 380

Батерија

Батерија

123 5.0
Батерија за Braavа 380 - 2000 mAh NiMH
4 017,00 ден
На залиха
Навигациска коцка - канал 1

Навигациска коцка - канал 1

142 5.0
Навигациска коцка, канал 1- компатибилна за Braavа 380
2 719,00 ден
На залиха
Платформа Pro-Clean

Платформа Pro-Clean

107 5.0
Платформа Pro-Clean за Braava 380 за водено чистење
2 719,00 ден
На залиха
Навигациска коцка - канал 2

Навигациска коцка - канал 2

139 5.0
Навигациска коцка за зголемување на просторот за чистење – компактибилна за Braavа 380
2 719,00 ден
На залиха
Станица за турбо полнење

Станица за турбо полнење

121 5.0
Време на полнење 2 часа, компактибилна за Braavа 380
4 017,00 ден
На залиха
 
3 х Крпи за мокро чистење

3 х Крпи за мокро чистење

143 5.0
3x мокро чистење
1 050,00 ден
На залиха
MIX-Крпи за Braava

MIX-Крпи за Braava

141 5.0
2x суви, 1x мокра
855,00 ден
На залиха
Платформа за суво бришење

Платформа за суво бришење

108 5.0
Повеќенаменска платформа за Braava 380
2 040,00 ден
Нема на залихаНепозната достапност
Дозери

Дозери

140 5.0
5x дозери за мокрење на крпата за плочката Pro-Clean
989,00 ден
На залиха
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата