Roomba 691

669 5.0
цена 33 999,00 ден во кошница
На залиха
Roomba 691 banner
 

За производот

     
 
 

пакетот содржи

Заменлив AeroVac филтер1x Заменлив AeroVac филтер

Базна станица со вграден адаптер1x Базна станица со вграден адаптер

Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција1x Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

Li-Ion Батерија вградена во роботот - copy1x Li-Ion Батерија вградена во роботот - copy

 

за докупување

Сет додатоциСет додатоци

 

Roomba 691: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 33 999,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата