Roomba 695

671 5.0
цена 33 999,00 ден во кошница
На залиха
Roomba 695 banner
 

За производот

     
 
 
<Интелигентно пребарува низ вашиот дом: iAdapt® Навигацијата користи целосен пакет интелигентни сензори кои го водат роботот под и околу мебелот за да ви помогне темелно да ги исчистите вашите подови> <Нечистотија со Dirt detect: Сензорите за нечистотија ја откриваат и го предупредуваат роботот Roomba® за да работи посилно на концентрирани области на нечистотија, како што се зоните со зголемено движење во вашиот дом.> <Нема да паднете по скалите: Сензорите за откривање rabovi спречуваат роботот да падне по скалите .> <Дома во Smart Homes / паметни домови: Дали сакате почисти подови? Можете да зборувате! Роботската правосмукалка Roomba® 695 работи со Амазон Алекса и Асистентот на Гугл.> <Закажете Чистење : Контролирајте и закажете чистење со iRobot HOME апликацијата. Може да следи активности за чистење, да гледате историја на чистење и да гледате видеа за одржување.> <Чистење на теписите и тврдите подови: Главата за чистење со автоматско прилагодување ја прилагодува својата висина за да ги задржи повеќе-површинските четки во близок контакт со различни подни површини, директно зафаќајќи ги тврдите подови и теписи.> <Чистење со распоред: Роботот Roomba® може да закаже чистење до 7X неделно за да може вашите подови да бидат чисти секој ден.> <Секогаш спремен за чистење: Роботот автоматски се враќа во станицата за полнење Home Base® за да се наполни на крајот на циклусот на чистење или кога батеријата работи слабо.> <Направено за чистење под мебел: Висина од само 9,2 см, роботот Roomba® е дизајниран да исчисти под креветите, маси, кревети и други тешко достапни места.> Раздвижување, подигање и вшмукувања нечистотии од вашите подови: Патентираниот систем за чистење од 3 фази користи двојни четки за повеќе површини, специјално дизајнирана четка за чистење на рабовите и вшмукување за да нападне сè, од мали честички до големи остатоци на теписите и тврдите подови . Двојни повеќе-површински четки: Повеќе-површинските четки работат заедно за да се собере прашина, нечистотија и големи остатоци и за да помогне темелно да се исчистат вашите подови. Првата четка ја раздвижува, крева и влече прашината, нечистотијата и влакната од подови и од тепих, втората го забрзува вшмукувањето во каналот. Спецификации: Димензии на пакетот: 47.5 во x 42.0 во x 14 Тежина на пакетот: 5,8 kg. Димензии на роботот: 33.0 см во дијаметар, 9,2 см во висина Тежина на роботот: 3.5 kg. Тип на батерија: Литиум Јон

пакетот содржи

Заменлив AeroVac филтер1x Заменлив AeroVac филтер

Базна станица со вграден адаптер1x Базна станица со вграден адаптер

Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција1x Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

Li-Ion Батерија вградена во роботот - copy1x Li-Ion Батерија вградена во роботот - copy

 

за докупување

Сет додатоциСет додатоци

 

Roomba 695: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 33 999,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата