Roomba i3(i3156)

1085 0.0
цена 36 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i3(i3156) banner
 

За производот

     
 
 

Roomba i3(i3156): Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 36 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата