Roomba Combo i8 (i8178)

1232 0.0
цена 44 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba Combo i8 (i8178) banner
 

За производот

     
 
 
За производот Ви ја претставуваме новата серија Roomba Combo i8+. Робот за вакуумирање или за истовремено вакуумирање и миење на подот со напредна навигација. Без разлика дали треба само да го исчистите подот или да го исчистите подот, роботскиот правосмукалка Roomba Combo™ i8+ може да направи едно или и двете. Од згмечени крекери до секојдневни отпечатоци од чевли, овој уред може да се справи со сето тоа. Едноставно заменете го резервоарот Roomba Combo™ и тој ќе биде поставен само на правосмукалка или за правосмукалка и бришење тврди подови. Roomba Combo™ i8+ роботска правосмукалка + машина за перење дизајнирана за суво или истовремено суво и влажно чистење на подови со лесна замена на резервоарот. Изберете само правосмукалка и инсталирајте го садот за вакуум или едноставно заменете го садот и изберете ја функцијата 2 во 1 - истовремено вакуумирање и бришење на подот.

техничка спецификација

ехничка информација:
WiFi: Да, може да се поврзе со апликацијата iRobot Home
Систем за чистење: Комбиниран - правосмукалка и бришење
Странична четка: Позиционирана под агол од 27°
Глава за чистење: Автоматски I Двојни четки за чистење
Влажно чистење: Да
Dirt Detect®: Да
Филтер: ХЕПА 13
Тело: AeroForce I Washed
Навигација: Imprint Smart
Копчиња на контролната табла на роботот: CLEAN I DOCK I SPOT
LED дисплеј: Индикатори за DirtDetect I Грешки I WiFi I батерија
Прагови: До 2 см
Висина: 9,3 см
Работно време: Цел кат, 10 ката
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba Combo i8 (i8178): Речник на поими

 

Roomba Combo i8 (i8178) видео

 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 44 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата