Roomba i1158

1153 0.0
цена 25 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i1158 banner
 

За производот

     
 
 
Време е да ја преиспитате вашата дневна рутина за чистење. Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите типови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред . *Во споредба со системот за чистење Roomba® 600 Подгответе се за пријатен и уреден дом кој повеќе нема да мора сами да го чистите. Роботската правосмукалка Roomba® i1 се напојува со интелигентниот систем iRobot Genius, кој ги учи вашите рутини и работи според вашите навики. Наместо правосмукалка со една четка, Roomba® i1 работи со двојни гумени четки за повеќе површини, За време на чистењето со правосмукалка, четките се движат според висината на подлогата за да се прилагодат на различни типови на подови, додека антистатичката обвивка спречува влакната од домашни миленици да се заплеткуваат истовремено. Патентирана технологија Dirt Detect™ овозможува роботската правосмукалка Roomba® i1 да открие понечисти делови од вашиот под и да ги исчисти потемелно. Roomba® i1 автоматски ја наоѓа својата база, се надополнува по потреба, а потоа продолжува со чистење каде што застана. Можете да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас со интеграција за Google Assistant и Alexa*. *Работи со уреди што поддржуваат Google Home и Alexa. Alexa и сите поврзани логоа се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. или нејзините филијали. Google е заштитен знак на Google, LLC. Уживајте во чистотата без да гледате во чистењето. Поставете ја роботската правосмукалка Roomba® i1 со iRobot Genius да започне со чистење кога ќе тргнете и да заврши кога ќе се вратите дома. iRobot® Roomba® i1158 - се прилагодува на вашиот распоред. Чисти според вашиот животен стил. Поврзан робот го вшмукува iRobot® Roomba® i1152 со двојни гумени четки за повеќе типови површини. Идеален е за домашни миленици. Нуди приспособени предлози за чистење за вас. Компатибилен е со гласовниот асистент. iRobot со 30 годишно_искуство Ослободете се од чистење со правосмукалка и наместо тоа, уживајте во денот. Роботската правосмукалка Roomba® i1 ја користи уникатната интелигенција на iRobot Genius за да ги научи вашите навики, како што е чистење на целата куќа откако ќе заминете на работа во понеделник наутро, и ви нуди приспособени распореди. Тоа дури ќе предложи дополнително чистење кога вашата област има високи концентрации на полен или за време на сезоната на митарење на домашни миленици. Контролата е целосно во ваши раце; врз основа на вашата одлука, можете да ги одобрите или одбиете овие предлози. Вашите потреби за чистење се решени - дури и оние за кои сè уште не знаете. Роботот со правосмукалка Roomba® i1 учи како сакате да чистите и ви дава автоматски приспособени предлози за распоред, дури и имајќи предвид дека вашиот дом може да има потреба од почесто чистење, како на пример за време на сезоната на митарење на миленичињата или сезоната на алергии. Интелигентна навигација на подот Фина прашина? Повеќе нечистотија? Нема проблем. Влакната и другата нечистотија немаат шанса со системот што ја олабавува, крева и вовлекува нечистотија во комбинација со моќното вшмукување 10x Power-Lifting* на роботската правосмукалка Roomba® i1. Ефикасниот 3-степен систем за чистење вклучува странична четка за чистење на рабовите и аглите и две уникатни двојни гумени четки за чистење кои се прилагодуваат на висината на подлогата и на тој начин вакуумираат различни површини како теписи или тврди подови, додека антистатичката обвивка спречува заплеткување со влакна миленичиња. *Во споредба со системот за чистење Roomba® 600 Series. Правосмука тврдокорни нечистотии и неред Таа оди таму каде што е потребно и избегнува места каде што не е потребно чистење Патентираната технологија Dirt Detect™ овозможува роботската правосмукалка Roomba® i1 да открие понечисти места од вашиот дом и да ги исчисти потемелно. Автоматски прилагодлива глава за чистење (Auto Adjust) автоматски ја прилагодува нејзината висина за ефикасно чистење на теписи и други видови тврди подови како паркет, ламинат, линолеум и слично. Чистете со роботската правосмукалка Roomba® i1 Темелно ја чисти вашата куќа бидејќи Roomba® i1 користи сензори за следење на подот за намерно и логично чистење во правилен редослед и гарантира дека работата е целосно завршена со полнење по потреба, доколку батеријата се испразни, а потоа продолжува од каде што застанала додека не заврши. Гласовен асистент Работи интелигентно според вашиот живот Чистењето нема да ви го наруши животот затоа што роботската правосмукалка Roomba® i1 ги учи вашите навики да нуди приспособени распореди, па дури и предлага дополнително чистење кога вашата област има високи концентрации на полен или за време на сезоната на митарење на миленичињата. Интеграцијата со Google и асистентот Alexa* ви овозможува да започнете со работа само со вашиот глас. *Работи со уреди што поддржуваат Google Home и Alexa. Alexa и сите поврзани логоа се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. или нејзините филијали. Google е заштитен знак на Google, LLC. За чистење Завршете го чистењето додека продолжувате со секојдневните задачи Нема потреба да ги прекинувате задачите за да започнете со чистење: интеграцијата со асистентите на Google и Alexa* ви овозможува да ја започнете работата само со вашиот глас, за да можете да ѝ кажете на вашата роботска правосмукалка Roomba® i1 да започне да чисти кога ќе излезете од куќата, а подоцна да се вратите на исчистен дом. *Работи со уреди што поддржуваат Google Home и Alexa. Alexa и сите поврзани логоа се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. или нејзините филијали. Google е заштитен знак на Google, LLC. Станува попаметен Доверливост и поддржана услугата – тоа е ветувањето за iRobot Изградуваме роботи кои траат - дизајнирани од вашиот ум, изградени за доверливост и поддржани од одговорна услуга за клиенти. Ако некогаш ви треба помош, добро обучени советници за услуги на клиентите се достапни преку телефон или е-пошта за брзо преквалификација на вашиот робот за чистење. Вашата приватност е наш приоритет Ние се стремиме да обезбедиме највисоки стандарди за заштита на приватноста за да се осигураме дека вашите информации остануваат приватни, безбедни и се користат за подобрување на вашето искуство и перформансите на вашиот робот.

техничка спецификација

Содржина на пакетот:
1 Roomba® i1158
1 Базна станица за полнење - Home Base®
1 кабел за напојување
1 дополнителен филтер
Технички податоци:
WiFi: Поврзување со апликацијата iRobot Home
3-степен систем на чистење и тресење и подигање и вшмукување: Premium
Странична четка: Позиционирана под агол од 27°
Глава за чистење: Автоматски и двојни гумени антистатички четки
CarpetBoost™ систем: Не
Dirt Detect®: Да
Индикатор за полн резервоар: Да
Филтер: ХЕПА 13
Сад: AeroForce и перлив
Навигација: жиро навигација
Рачка за носење: Не
Копчиња на роботот: ЧИСТИ И ПРИКЛУЧЕТЕ И ПОСТАВЕТЕ МЕСТО
Лед екран: Светло ѕвонење со гласовни известувања за статусот на роботот
Прагови: До 2 см
Висина на роботот: 9,25 см
Време на вакуумирање за: Цел кат
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba i1158: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 25 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата