Roomba i3+ (i3552)

1007 0.0
цена 55 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i3+ (i3552) banner
 

За производот

     
 
 
Паметната навигација ја прави својата работа Интелигентната праволиниска навигација користи сензори монтирани на подот за посветено и логично чистење во уредни линии. Кога роботската правосмукалка Roomba i3 / i3 + треба да се надополни, таа ќе продолжи таму каде што застана, обезбедувајќи совршена чистота. Заборавете на правосмукалката со месеци Исчистете се и испразнете го сопствениот сад во вреќа AllergenLock што може да го испразни ѓубрето до 60 дена, што значи дека не треба да размислувате за правосмукалка два месеци. Ситна прашина? Повеќе нечистотија? Нема проблем Искусете целосно чистење со двојни гумени четки за различни површини и 10X посилна вшмукувачка моќност *, кои ја вшмукуваат нечистотијата, наслагите и влакната на миленичињата каде и да се сокријат, заедно со странична четка што овозможува подетално чистење долж ѕидот и во аглите. * (Во споредба со серијата Roomba 600) Одете каде сакате, избегнувајте места каде што не е потребно чистење Заборавете на чистењето со роботската правосмукалка Roomba® i3. Технологијата на реактивен сензор спречува заглавување на роботот, додека сензорите за детекција на нечистотија помагаат да се исчисти каде што е потребно. Ги учи вашите навики за чистење и нуди персонализирани распореди, додека „Асистент на Google“ и „Алекса“ ви овозможуваат да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас. I3 дури ќе предложи и дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е голема или за време на сезоната на миење миленичиња.

техничка спецификација

Технички податоци:
WiFi: Поврзете се со iRobot Home
3-фазен систем за чистење Вакууми и крева сè: Премиум
Странична четка: Поставена под агол од 27 °
Глава за чистење: Автоматско четки за двојно чистење
CarpetBoost ™ Систем: Не.
Откривање нечистотија Yes: Да
Индикатор за полн контејнер: Да
Филтер: ХЕПА 13
Контејнер: AeroForce и контејнер за перење
Навигација: гироскопска навигација
Рачка за носење: Не.
Копчиња на контролната табла за робот: CLEAN / DOCK / SPOT
LED дисплеј: Осветлен обрач со говорни предупредувања
Прагови: До 2 см
Висина: 9,2 см
Работно време: Целиот кат
Време на полнење: До 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba i3+ (i3552): Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 55 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата