Roomba i3158

1006 0.0
цена 36 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i3158 banner
 

За производот

     
 
 
Повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката. iRobot има повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката со повеќе од 30 милиони домашни роботи продадени ширум светот. Без разлика дали ќе изберете робот за вшмукување Roomba, робот за бришење Браава или обете, вашите подови ја добиваат потребната посебна грижа. Моќно собирање и моќни перформанси Апсорбира тврдоглава нечистотија и неред со системот за чистење Premium во три фази и за 10 пати поголема моќ на вшмукување. * Контролирајте како чистите со iRobot HOME или гласовен асистент. * (Во споредба со системот за чистење серија Roomba® 600) Паметната навигација ја завршува работата I3 се движи и го мапира вашиот простор во редовни линии користејќи најсовремени сензори за следење на подот и вакуумски тврди подови и теписи. Оди таму каде што му е потребно, избегнува каде што не е. Технологијата на реактивен сензор му кажува на роботот што треба и што не треба да достигне, што значи дека помалку се заглавуваат околу мебелот и повеќе знаење каде да се оди. И со сензори за откривање на нечистотија, ™ може да се фокусира на чистење каде што е најпотребно, како највалканите делови на подот. Научете го вашиот живот, слушајте го вашиот глас Ги учи вашите навики за чистење и нуди персонализирани распореди, додека „Асистент на Google“ и „Алекса“ ви овозможуваат да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас. i3 дури ќе предложи и дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е голема или за време на сезоната на миење миленичиња.

техничка спецификација

Технички податоци:
WiFi: Поврзете се со iRobot Home
3-фазен систем за чистење Вакууми и крева сè: Премиум
Странична четка: Поставена под агол од 27 °
Глава за чистење: Автоматско четки за двојно чистење
CarpetBoost ™ Систем: Не.
Откривање нечистотија Yes: Да
Индикатор за полн контејнер: Да
Филтер: ХЕПА 13
Контејнер: AeroForce и контејнер за перење
Навигација: гироскопска навигација
Рачка за носење: Не.
Копчиња на контролната табла за робот: CLEAN / DOCK / SPOT
LED дисплеј: Осветлен обрач со говорни предупредувања
Прагови: До 2 см
Висина: 9,2 см
Работно време: Целиот кат
Време на полнење: До 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba i3158: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 36 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата