Roomba i4+ (i4558)

1091 0.0
цена 55 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i4+ (i4558) banner
 

За производот

     
 
 
Повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката. iRobot има повеќе од 30 години експертиза и иновации во областа на роботиката со повеќе од 30 милиони домашни роботи продадени ширум светот. Без разлика дали ќе изберете Roomba, Braava или обете, вашите подови ја добиваат посебната грижа што им е потребна. Паметната навигација си ја врши работата Интелигентната праволиниска навигација користи сензори поставени на подот за намерно и логично чистење во уредни линии. Кога роботската правосмукалка Roomba i4 / i4 + треба да се надополни, таа ќе продолжи таму каде што застана, обезбедувајќи совршена чистота. Заборавете на чистењето со правосмукалка со месеци Исчистете се и испразнете го сопствениот сад во кеса AllergenLock која може да го празни ѓубрето до 60 дена, што значи дека не треба да размислувате за вакуумирање два месеци. Фина прашина? Повеќе нечистотија? Нема проблем Искусете го целосното чистење со двојни гумени четки за различни површини и 10X посилна моќ на вшмукување *, што ја вшмукува нечистотијата, наслагите и влакната од домашните миленици каде и да се сокријат, заедно со страничната четка која обезбедува подетално чистење по ѕидот и во аглите. * (Во споредба со серијата Roomba 600) Одете каде сакате, избегнувајте места каде што не е потребно чистење Заборавете на чистењето со роботската правосмукалка Roomba® i3. Технологијата на реактивен сензор ги спречува роботите да се заглават, додека сензорите Dirt Detect™ помагаат да се исчисти онаму каде што е потребно. Научете го вашиот живот, слушајте го вашиот глас Ги учи вашите навики за чистење и нуди персонализирани распореди, додека Google Assistant и Alexa ви дозволуваат да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас. i4 дури ќе предложи дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е висока или за време на сезоната на миленици. iRobot® Roomba® i4558 - вшмукување е завршено iRobot® Roomba® i3558 роботска правосмукалка со WiFi конекција, автоматско празнење и двојни гумени четки за различни површини - Идеален за семејства со домашни миленици - Прилагодени предлози - Компатибилен со гласовен асистент и поврзување Imprint® Link - 20% подолго траење на батеријата. Прилагодените предлози за чистење и напредните функции ви дозволуваат да престанете да размислувате за чистење со правосмукалка. i4 + може и сам да се испушта, па не мора да ги валкате рацете или да размислувате за вакуумирање со месеци. Roomba-i3558-30-годишно искуство Над 30 години искуство во областа на роботиката и континуирана иновација на роботски правосмукалки Roomba iRobot има над 30 години експертиза, искуство и иновации во областа на роботиката со преку 30 милиони продадени домашни роботски правосмукалки ширум светот. Изберете Roomba, Braava или двата роботи, така што вашите подови ќе ја добијат потребната специјализирана нега, без напор. Автоматско празнење Заборавете на чистењето со месеци. До 60 дена, i3 + автоматски го празни својот контејнер во базата за автоматско отстранување нечистотија Clean Base®, со помош на кесата AllergenLock, ги блокира алергените со 4 слоја материјал и фаќа 99% од полен и мувла. Паметна-правосмукалка-робот Се движи смислено и логично Интелигентната навигација овозможува праволиниско движење на роботската правосмукалка, користи сензори за откривање на површината на подот за намерно и логично чистење во уредни линии. Ако батеријата е речиси празна, уредот се враќа на повторно полнење, а потоа се враќа и продолжува таму каде што застана, обезбедувајќи целосно чистење. Роботска правосмукалка Roomba нечистотија Вшмукува нечистотија и прашина Апсорбира тврдоглава нечистотија и неред со 3-степен систем за чистење кој користи двојни премиум повеќе гумени четки, четка за чистење на рабовите и аглите и 10 пати поголема моќ на вшмукување * * Во споредба со системот за чистење Roomba® 600 серијата

техничка спецификација

Содржина на пакетот:
1 Roomba® i4558
1 Исчистете ја станицата за полнење Base® со само-празнење
1 кабел за напојување
1 вреќа за испуштање станица Clean Base
Технички податоци:
WiFi: Поврзете се со iRobot Home и поврзете се со Bravo jet m6
Систем за чистење во 3 фази I Release I Lift I Вшмукување: Premium
Странична четка: Позиционирана под агол од 27 °
Глава за чистење: Прилагодливи и двојни четки за чистење
CarpetBoost™ систем: Не.
Dirt Detect®: Да
Индикатор за полн сад: Да
Филтер: ХЕПА 13
Садови: AeroForce и се перат
Навигација: жиро навигација
Рачка за носење: Не.
Контроли на роботот: ЧИСТИ СЕ ПРИКЛУЧУВАМ И ПОГЛЕДУВАМ
LED екран: светлосна и гласовна сигнализација
Прагови: До 2 см
Висина: 9,2 см
Работно време: Исчистете го целиот под
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba i4+ (i4558): Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 55 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата