Roomba i5158

1166 0.0
цена 32 000,00 ден во кошница
На залиха

За производот

     
 
 
Повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката. iRobot има повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката со повеќе од 30 милиони домашни роботи продадени ширум светот. Без разлика дали ќе изберете робот за вшмукување Roomba, робот за бришење Браава или обете, вашите подови ја добиваат потребната посебна грижа. Моќно собирање и моќни перформанси Апсорбира тврдоглава нечистотија и неред со системот за чистење Premium во три фази и за 10 пати поголема моќ на вшмукување. * Контролирајте како чистите со iRobot HOME или гласовен асистент. * (Во споредба со системот за чистење серија Roomba® 600) Паметната навигација ја завршува работата I5 се движи и го мапира вашиот простор во редовни линии користејќи најсовремени сензори за следење на подот и вакуумски тврди подови и теписи. Оди таму каде што му е потребно, избегнува каде што не е. Технологијата на реактивен сензор му кажува на роботот што треба и што не треба да достигне, што значи дека помалку се заглавуваат околу мебелот и повеќе знаење каде да се оди. И со сензори за откривање на нечистотија, ™ може да се фокусира на чистење каде што е најпотребно, како највалканите делови на подот. Научете го вашиот живот, слушајте го вашиот глас Ги учи вашите навики за чистење и нуди персонализирани распореди, додека „Асистент на Google“ и „Алекса“ ви овозможуваат да започнете со чистење само со звукот на вашиот глас. i5 дури ќе предложи и дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е голема или за време на сезоната на миење миленичиња.

техничка спецификација

Содржина на пакетот:
1 Roomba® i5158
1 Базна станица за полнење - Home Base®
1 кабел за напојување
1 дополнителен филтер
Технички податоци:
WiFi: Поврзување со апликацијата iRobot Home
3-степен систем на чистење и тресење и подигање и вшмукување: Premium
Странична четка: Позиционирана под агол од 27°
Глава за чистење: Автоматски и двојни гумени антистатички четки
CarpetBoost™ систем: Не
Dirt Detect®: Да
Индикатор за полн резервоар: Да
Филтер: ХЕПА 13
Сад: AeroForce и перлив
Навигација: жиро навигација
Рачка за носење: Не
Копчиња на роботот: ЧИСТИ И ПРИКЛУЧЕТЕ И ПОСТАВЕТЕ МЕСТО
Лед екран: Светло ѕвонење со гласовни известувања за статусот на роботот
Прагови: До 2 см
Висина на роботот: 9,25 см
Време на вакуумирање за: Цел кат
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba i5158: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 32 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата