Roomba i7+ & Braava jet m6

952 0.0
Akcija 90 000,00 ден
Redna cena 112 000,00 ден
во кошница
На залиха
Roomba i7+ & Braava jet m6 banner
 

За производот

     
 
 

пакетот содржи

Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција1x Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

 

Roomba i7+ & Braava jet m6: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 90 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата