Roomba i7+ (I7558)

833 0.0
цена 60 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i7+ (I7558) banner
 

За производот

     
 
 

Роботска правосмукалка со можност за автоматско испразнување на корпата за чистење CleanBase. Запознајте го вашиот дом, најдете нечистотија, испразнете го автоматски; успешна во борбата против влакната од милениците. Има две повеќеслојни гумени четки, технологија на вшмукување со моќност и можност за поврзување на мрежата и пристап до поставките за чистење преку апликацијата.

Главни предности на Roombe i7+

  • Целосно чистење - Бидејќи таа автоматски се празни, може целосно да чистите со недели.
  • Се запознава, мапира и прилагодува на вашиот дом. Ова ги одредува најдобрите начини на чистење.
  • Разликува кујна од дневна соба - Imprint ™ Паметната технологија за мапирање ви дава целосна контрола врз тоа кои простории треба да се чистат и кога.
  • Обидете се без мануелна контрола преку Алекс / Гугл асистент - без разлика дали станува збор за неред во кујната или низ подот, роботската правосмукалка Roomba® i7+ се грижи за сè! Amazon, Echo, Alexa и сите други логоа се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. и неговите соработници. .
  • Премиумот AeroForce® 3-степенски систем за чистење користи две повеќеслојни гумени четки и технологија за напојување која овозможува 10 пати поголема моќност на вшмукување * за отстранување на затрупаната нечистотија, поголемите честички и влакната од домашните миленици. * Споредено со AeroVac ™ Roombe® 600 серија.

Клучни карактеристики на роботска правосмукалка
iRobot Roomba i7+

Го запознава вашиот дом. Открива нечистотија. Автоматско празнење на садот за нечистотија.

Роботската правосмукалка Roomba i7+ автоматски ја испразнува корпата во вреќа што држи до 30 х нечистотија и прашина, така што може целосно да размислите за празнење со денови! 3-фазен систем за чистење со две повеќеслојни гумени четки обезбедува ефикасно чистење, а технологијата за паметно мапирање му овозможува на роботот да се препознае и прилагоди на секој простор поединечно. Управувањето со паметните телефони го прави чистењето целосно едноставно.

iRobot Roomba 17158

Над 25 години знаење и иновации во роботиката

Основана во 1990 година, iRobot е еден од првите во областа на роботиката. Следејќи ја визијата за правење корисни и практични роботи во реалност. Денес, ние произведуваме најиновативни роботи за домаќинство, како роботистични правосмукалки Roomba и роботски средства за чистење Braava. Но, нашата технологија не се однесува само на роботите. Станува збор за вас - затоа ние бараме најдобар начин да ви помогнеме да направите повеќе.

25-години

Заборавете на чистење со недели

Одржува чисто од почеток до крај. Автоматски го празни садот со нечистотија, се надополнува и продолжува со работа колку што е потребно, сè додека не заврши со циклусот. Можете да заборавите на чистење со недели.

iAdapt 3.0

Автоматски ја следи нечистотијата во садот

Вреќата, која собира 30 х нечистотија, прашина и влакна, е затворена за да не можат да излезат повторно во воздухот.

Tehnologija Imprint Smart

Тој ги знае најефикасните методи за чистење за секоја просторија поединечно

Со патентирана iAdapt® 3.0 навигација и технологија SLAM®, роботска правосмукалка Roomba® со навигација ефикасно го чисти вашиот дом. Роботот создава визуелни пресвртници кои водат каде е и каде треба да се исчисти.

Glasovno upravljanje

Разликува кујна од дневна соба

Со Imprint ™ паметна технологија за мапирање, Roomba i7 препознава, мапира и се прилагодува во вашиот дом за да ги одреди најефикасните методи за чистење за секој простор поединечно. Roomba® i7 дури и се сеќава на плановите на подните простории, така што не е важно дали чисти горе или долу, таа секогаш знае по која карта да се ориентира. Доколку е потребно, автоматски се пополнува и потоа продолжува со чистење - сè додека не заврши работата.

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

“Roomba®, исчисти ја кујната”

Не е важно дали ја чисти кујната или целиот кат, Roomba се грижи за сè! Поставете кои простории да се чистат со употреба на говорна контрола или апликацијата iRobot HOME. * Компатибилен со Alexa Alexa или на Google Assistant.

Glasovno upravljanje

Подигнува, вшмукува и филтрира - со 10 пати поголема моќност*

Прашината и нечистотијата не можат да избегаат од тристепен систем за чистење со две повеќеслојни четки, специјално дизајнирана странична четка за чистење агли и други тешко достапни места и правосмукалка што чисти сè, од микроскопски честички до поголеми остатоци од тврди подови и теписи.
* * Во споредба со AeroVac™ Roombe® серија 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Две гумени четки кои работат тимската работа

Наместо да ги извртувате и свиткувате, нашите уникатни еластични гумени четки се придржуваат до најразлични подни душеци и остануваат во близок контакт со тврди подови или теписи, ефикасно чистење на вашиот дом. Четките се дизајнирани да ги исчистат дури и влакната на вашите миленици целосно надвор од површината. Ова ќе ги задржи вашите подови чисти и без влакна. Страничната четка за чистење со специјалниот агол од 27 степени ги отстранува остатоците од тешко достапни места.

Rubber Brushes

Чисти до рабовите

Страничната четка за чистење под агол од 27 степени ги развлекува остатоците од тешко достапните места по патеката за чистење на роботот со својата посебна форма.

Side Brush

Исчистете ги филтрите од она што го гледате и она што не го гледате

Високо ефикасен филтер опфаќа до 99% од мувла, полен, честички од прашина и алергени од мачки и кучиња.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Ваш детектив за нечистотија

Сензорите Dirt Detect™ откриваат области во вашиот дом со поголема концентрација на нечистотија и го алармираат роботот да погледне одблизу. Главата за прилагодување на чистачот автоматски ја прилагодува висината, така што може ефикасно да ги исчисти тврдите подови и теписите.

Dirt Detect

За компанијата iRobot

iRobot®, водечки производител на роботи за домашна употреба, развива и произведува роботи кои им овозможуваат на луѓето да прават повеќе од дома и од надвор. iRobot ја создаде категоријата роботи за чистење дома со што ја воведе роботската правосмукалка Roomba® во 2002 година. Денес, iRobot е глобална компанија која има продадено повеќе од 25 милиони роботи ширум светот. Производите IRobot, вклучително и Roomba и семејството на роботи Braava®, се засноваат на технологии и напредни концепти во областа на чистење, миење и навигација. Инженерите на IRobot градат екосистеми на роботи и технологии.

За кого?

IRobot® Roomba® i7 + Роботска правосмукалка со автоматско чистење на остатоци носи ново ниво на удобност - автоматското празнење на садот им овозможува на корисниците да не треба да размислуваат за празнење со недели. Користејќи паметно мапирање Imprint,, роботска правосмукалка Roomba® i7 + се сеќава на различни подни планови и имиња на простории, така што корисниците можат да го прилагодат своето чистење и својот робот користејќи говорни команди (користејќи Алекса или асистент на Гугл) или да нарачате iRobot HOME за чистење на одредени простории .

iRobot Roomba i7+
i7+

пакетот содржи

Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција1x Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

 

техничка спецификација

Чисти паркет, линолеум, теписи и тврди површини
Погоден за домови со миленичиња
Најпаметниот систем за чистење и навигацијата iAdapt 3.0
Престижниот бренд ARM процесор
Технологија за чистење AeroForce
Систем за странично чистење по аглите и sидовите со Wall Follow систем
АНТИТАНГЛЕ систем кој спречува заплетканост помеѓу каблите и реси од теписи
Акустична и оптичка детекција на нечистотија од втора генерација
Автоматско полнење на станицата при секое чистење
Функција за поставување време за чистење
Функција за виртуелен Ѕид со двојна функција Wirtual Wall ®
Систем за филтрирање - филтер со високи перформанси што држи до 99% прашина до 0,7 микрони во големина
Лесно осетлив браник на допир
Индикатор за полн сад нечистотија
AeroForce, сад кој се пере
Исчистете го целиот кат на вашиот стан
Запомнува до 10 чистења
Литиум-Јонска батерија
Време на чистњее 75 минути, а потоа се полни и продолжува со работата по потреба.
Време на полнење 3 часа
Димензии (мм) 351 х 92
Тежина: 4 кг

Roomba i7+ (I7558): Речник на поими

 

Roomba i7+ (I7558) видео

 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 60 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата