Roomba j7 (j7158)

1052 0.0
цена 45 000,00 ден во кошница
На залиха

За производот

     
 
 
На крајот од денот, можете да оставите зад себе секакви проблеми во вашиот живот. Пречките како што се каблите за полнење и „изненадувачките“ миленичиња веќе не го спречуваат роботскиот правосмукалка Roomba® j7 / j7 + да ја заврши својата работа, бидејќи правосмукалката користи навигација PrecisionVision за да одговори на ситуацијата во вашиот дом во право време. Ако сака да ја заврши целата работа за вас, Моќниот 3-степен систем за чистење Roomba® j7 се карактеризира со 10 пати помоќна вшмукување за кревање моќност *, четка за чистење на рабовите што ги вшмукува рабовите и аглите и двојни гумени четки за различни типови површини што се наведнуваат за да прилагодат различни типови почва и не се заплеткувајте со влакната од миленичиња. Колку пати наутро трчавте низ вратата кога одеднаш видовте нечистотија, како трошки под кујнската маса? Вие не сакате да се вратите дома во таа состојба подоцна. Едноставно користете ја апликацијата iRobot Home или вашиот гласовен асистент * за да нарачате вашата роботска правосмукалка Roomba® j7 веднаш да го исчисти ова место и навистина да го стори тоа. * Работи со уреди што поддржуваат Google Home и Alexa Алекса и сите поврзани логоа се заштитни знаци на Amazon.com или неговите филијали. Google е заштитен знак на Google, LLC. Патентирана технологија за откривање нечистотија овозможува роботската правосмукалка Roomba® j7 да открие валкани области од вашиот дом и да ги исчисти потемелно. Уживајте во беспрекорното чистење дома: роботската правосмукалка Roomba® j7 ја учи состојбата на вашиот дом и вашите рутини за да може да се прилагоди на вашиот животен стил. * (Во споредба со системот за чистење Roomba® 600 серии) Игнорирајте правосмукалка со кориснички предлози за чистење на роботската правосмукалка Roomba® j7, напојувана од единствената iRobot Genius интелигенција која учи за вашиот дом, вашите навики и вашите рутини. Чистењето е секогаш завршено, бидејќи ако батеријата се испразни, роботската правосмукалка Roomba® j7 се враќа во основата, се полни таму и потоа продолжува онаму каде што застанала.

техничка спецификација

Содржина на пакетот:
1 Roomba® j7158
1 станица за полнење Home Base®
1 кабел за напојување
1 дополнителен филтер
1 дополнителна странична четка
Техничка информација:
WiFi: Може да се поврзе со апликацијата iRobot Home
Систем за чистење во 3 фази : Премиум
Страна четка: Позиционирана под агол од 27 °
Глава за чистење: Автоматски + Четки за двојно чистење
Откривање нечистотија: Да
Филтер: HEPA 13
Канистер: AeroForce перлив
Навигација: Отпечаток паметен
Копчиња на контролната табла на роботот: ЧИСТИ БАЗА МЕСТО
LED дисплеј: Индикатори за DirtDetect I Errors I WiFi I Battery
Прагови: До 2 см
Висина: 8,7 см
Работно време: Цел кат
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion

Roomba j7 (j7158): Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 45 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата