Roomba s9+ (s9558)

878 0.0
цена 95 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba s9+ (s9558) banner
 

За производот

     
 
 

IRobot Roomba s9 + роботска правосмукалка со WiFi конекција и автоматско празнење во корпа - PerfectEdged технологија со странична четка за чистење на агли и пошироки мулти-слој гумени четки - Технологија за зајакнување на електрична енергија - Препознава, мапи и адаптира во вашиот дом - Притиснете "CLEAN" или поставете план на индивидуални простории - Кошница за перење.

Притиснете го копчето и подот ќе биде чист. Ден по ден. Роботската правосмукалка Roomba® секојдневно го одржува подот чист, за да можете да се фокусирате на други работи што ги носи животот. Поради постојаната акумулација на прашина и нечистотија, грижата за чистотата на вашиот дом може да изгледа како бескрајна задача. Роботската правосмукалка iRobot® Roomba® s9 + - ефикасно ги чисти аглите, рабовите и сите други делови од вашиот дом. Со поголема моќност на вшмукување * ги укинува остатоците и нечистотијата, а со помош на технологијата PerfectEdge® ефикасно ги чисти аглите и по должината на sидовите. 30% поширок ** повеќеслојни гумени четки се флексибилни, така што можат лесно да ги чистат теписите и тврдите подови. Правосмукалката зафаќа 99% од полен и мувла кои предизвикуваат алергии и ги спречува да протекуваат и од роботот и од станицата за полнење на чистата база. Со помош на технологијата за паметно мапирање Imprint , роботската правосмукалка учи, мапи и се прилагодува на вашиот дом, со што се утврдуваат најдобрите начини на чистење. Покрај тоа, Roomba® s9 + автоматски го празни корпа за отпадоци, така што може целосно да го игнорирате празнењето неколку недели.
iRobot® е глобален пионер во роботиката повеќе од 25 години. Нашите роботски правосмукалки Roomba® се резултат на комбинација на иновативни технологии, знаење и искуство, затоа нашите производи нудат оптимално решение за темелно чистење на подот.

*V primerjavi z Roombo® serije 600 s sistemom AeroVac™
**V primerjavi z Roombo® serije 600

Главни предности на Roombe s9+

 • Најнапредната роботска правосмукалка во светот
  Автоматски ја зголемува моќноста на вшмукување на теписите и со тоа длабоко ја отстранува нечистотијата од влакната.
  Системот за чистење од 3 степени ја чисти вшмуканата нечистотија и влакната од домашни миленици каде и да се. 30% поширока четка - правосмукалката чисти повеќе за едно време *
  *V primerjavi z Roombo® serije 600
 • Технологија PerfectEdge™
  Пронаоѓа нечистотија каде и да се крие, бидејќи благодарение на специфичниот облик на „Максимизиран раб“ и специјалната странична четка за чистење агли, достигнува дури и до најкриените места.
 • Тој знае каде е, каде и да е
  Со vSLAM® навигациска технологија, роботската правосмукалка собира повеќе од 230.400 единици за податоци во секунда, со кои неговиот четири-јадрен процесор 1,3 GHz создава точна мапа на вашиот дом. Отпечатена мапи технологија за паметно мапирање ви овозможува да изберете кои простории робот треба да го чисти и кога.li>
 • Исчистете зад вас и зад сите
  Автоматски ја испразнува кошницата во затворена кеса што може да задржи до 30 парчиња нечистотија, прашина и влакна од домашни миленици, така што може целосно да го игнорирате чистењето неколку недели.
 • Антиалергиски систем
  Некои правосмукалки можат да ослободат прашина и нечистотија назад во просторијата кога празнеат. Моделот s9 има интегриран систем на филтрација кој зафаќа 99% од полен и други алергени.
 • Станува попаметен
  Секој нов модел на роботска правосмукалка е опремена со најнапредниот хардвер кој ги обезбедува интелигентните одлики што толку многу ги сакате во моментот, и пристап до најновите подобрувања во иднина - со помош на надградби на софтвер ја подобруваме функционалноста на роботот со текот на времето.

Зошто да изберете робот од iRobot?


Проверете ја разликата iRobot

iРоботот е специјализиран во роботиката, вложува најголем дел од својот профит во неговиот развој и не потклекна на искушението да го сврти вниманието кон другите области заради подобри квартални извештаи. Тој веќе 30 години развива роботски правосмукалки. Тој поседува над 1.500 патенти. Повеќе од 30 милиони правосмукалки веќе се продадени низ целиот свет.

Roomba е првенствено правосмукалка Во модулот за чистење има две повеќеслојни четки Високо ефикасни филтри Фокусирано чистење на подот Комбинација на неколку патентирани сензори Патентирана навигација со iAdapt Техничка помош, сервис и резервни делови

iRobot® Roomba® s9+
Најнапредната роботска правосмукалка во светот

Повеќе од 25 години искуство и иновации во роботиката

iRobot има повеќе од 25 години експертиза во дизајнирање и производство на иновативни роботи за домаќинство и повеќе од 25 милиони роботи продадени низ целиот свет. Без оглед на вашиот избор - Roomba, Braava или и двете - вашиот под ќе ја добие потребната специјализирана нега.

25 ГОДИНИ

Roomba s9 + систем против алергија

Зафаќа 99% од полен и мувла што предизвикуваат алергии и ги спречува да протекуваат и од роботот и од станицата за полнење на чистата база.

3-stopenjski sistem čiščenja

Ефикасно ги чисти аглите и рабовите

Технологијата PerfectEdge ™ наоѓа нечистотија каде и да се крие, бидејќи достигнува дури и до најскриените места благодарение на специфичната форма „Maximized Edge“ за поефикасно чистење на рабовите и специјална четка за чистење на аголот. Напредните сензори постојано ја скенираат областа пред роботот и му помагаат да се приближи доsидовите и да пристапува длабоко во аглите.

3-stopenjski sistem čiščenja

Во аглите. На рабовите. И сè што доаѓа помеѓу.

3-фазен систем за чистење со две повеќеслојни гумени четки и моќност на вшмукување 40хм ** привлекува нечистотија, трошки и влакна на домашни миленици, каде и да се.
**Споредено со AeroVac ™ Roombe® 600 серија.

Ustvarjen za rezultate

Две повеќеслојни четки - сега 30% пошироки *

Секоја четка има уникатен дизајн со гумен профил кој е во постојан контакт со разни подни површини од тврди подови до теписи. Тие се флексибилни и флексибилни, па цобираат сè од најмалите честички, како што се прашината и нечистотијата, до влакна, коса и поголемите остатоци.
*Споредено со серијата Roombo® 600

Ustvarjen za rezultate

Чистете се зад вас и околу вас

Направете ја работата од почеток до крај. Автоматски го испразнува отпадокот, се полни и продолжува да работи сè додека не се заврши задачата. Така, можете целосно да го игнорирате чистењето неколку недели.

Ustvarjen za rezultate

Тој ги знае најдобрите начини за чистење на секоја просторија одделно

Навистина паметно мапирање - учи, мапи и прилагодување на вашиот дом, со што се утврдуваат најдобрите начини за чистење на секоја просторија поединечно.

Ustvarjen za rezultate

Технологија на набигација vSLAM®

Наместо ласерите, vSLAM® технологијата користи оптички сензор за да собере повеќе од 230.400 податочни единици во секунда. На овој начин, роботската правосмукалка може да направи точна мапа на околината, така што секогаш знае каде е и каде сè уште треба да се исчисти.

Ustvarjen za rezultate

Напредокот на нашата технологија значи напредок на вашата

Секој нов модел на роботска правосмукалка е опремена со најнапредниот хардвер кој ги обезбедува интелигентните одлики што толку многу ги сакате во моментот, и пристап до најновите подобрувања во иднина - со помош на надградби на софтвер ја подобруваме функционалноста на роботот со текот на времето.

Ustvarjen za rezultate

Ние ја обликуваме иднината на чистењето

1 Roomba® s9+
1 Clean Base® Charging Station + Automatic Dirt Disposal
1 Line Cord
2 Dirt Disposal Bags
1 Extra Filter
1 Extra Corner Brush

Ustvarjen za rezultate

Оригинални делови

Роботската правосмукалка Roomba® е колапслива, така што повеќето делови можат да се заменат за да го продолжите животот на вашата правосмукалка. Можност за купување на индивидуални парчиња опрема (на пример филтри или опции за виртуелен ид). Со оригинални делови iRobot, гарантиран е квалитетот на вашиот Roombe®.

Ustvarjen za rezultate

За кого?

Роботската правосмукалка iRobot® Roomba® s9 + со автоматско отстранување на остатоци од чистата база ™ носи ново ниво на удобност - автоматското празнење на садот обезбедува корисниците да не мора да размислуваат за празнење неколку недели. Со роботите Roomba s9 + и Braava jet m6 и нивната технологија за поврзување Imprint,, воведовме нова генерација на меѓусебно поврзани автоматски решенија кои овозможуваат комуникација помеѓу роботите и координирано спроведување на планираното чистење. Благодарение на Imprint врската ™, роботот Roomba s9 + и Braava jet m6 работат заедно ефикасно и обезбедуваат највисоко ниво на чистење, каде автоматското вшмукување е проследено со бришење, целосно без интервенција на корисници.

iRobot Roomba s9+
s9

техничка спецификација

Чисти паркет, линолеум, теписи и тврди површини
Погоден за домови со миленичиња
Најпаметниот систем за чистење и навигацијата iAdapt 3.0
AeroForce технологија за чистење ™
Систем за странично чистење по аглите и sидовите на Wallfollow систем
АНТИТАНГЛЕ систем кој спречува заплетканост помеѓу каблите и рабните теписи
Акустична и оптичка детекција на нечистотија Откривање на нечистотија од втора генерација
Автоматско полнење на станицата за полнење при секое чистење
Функција за поставување време за чистење
Функција за двојна функција Виртуелен ®ѕид
Систем за филтрирање - високо ефикасен филтер кој задржува до 99% прашина до 7 микрони во големина
Браник со бавен допир
Индикатор за целосна корпа
Колекција AeroForce, корпа за перење ™
Исчистете го целиот кат на вашиот стан
Меморира до 10 спрата
Јонска батерија на литиум
Тој се пополнува и ја продолжува својата работа
Димензии (мм) 311 x 89
Тежина: 3,7 кг

Roomba s9+ (s9558): Речник на поими

 

Roomba s9+ (s9558) видео

 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 95 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата