Овластени продавачи

Pooblaščeni prodajalec iRobot logo prodajalec servis logo prodajalec kvalita logo

Предности на овластените продавачи

Роботските правосмукалки, роботите за бришење подови, роботите за триење подови, роботите за чистење базени од Irobot купувајте ги исклучиво кај овластените продавачи, за да ги избегнете непотребните проблеми. На сите роботи, купени кај овластените продавачи, важи гаранција за сервис, која ја вршат обучени сервисери. Во случај на проблеми со робот кој сте го купиле кај овластен продавач, ќе се погрижиме истиот бесплатно да го превземеме и вратиме од сервис. Вреди да купувате кај овластените продавачи. Повеќе за предностите за мрежата на овластени продавачи ќе пронајдете на нашата web и facebook страна.  
 

 

пребарување низ параметри

АгроТехна


delimiter
02 3256 107
 
 
ул.Коста Новаковиќ бр.14, Скопје, 1000
 

ELIPSO


delimiter
Контакт тел за web shop: 02/ 2
 
 
09 до 20 часот
, Скопје, 1000
 

ХОУМ РОБОТС ДООЕЛ


Ексклузивен застапник за брендот iRobot

delimiter
+38976248246
 
 
бул. Србија бр.2 - кат 2, во зградата на Енергосистем, Скопје, 1000
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата