Роботски правосмукалки

Roomba 698

24 000,00 ден
AKCIJA
19 900,00 ден
На залиха

Roomba 976

38 000,00 ден
На залиха

Roomba i7150

48 000,00 ден
На залиха

Roomba i3152

36 000,00 ден
На залиха

Roomba i3158

36 000,00 ден
На залиха

Roomba i3+ (i3552)

58 000,00 ден
На залиха
новост Roomba i4+ (i4558)

Roomba i4+ (i4558)

58 000,00 ден
На залиха

Roomba i6158

45 000,00 ден
На залиха

Roomba i7+ & Braava jet m6

112 000,00 ден
AKCIJA
100 000,00 ден
На залиха

i7+ (i7558)

65 000,00 ден
На залиха

Roomba j7 (j7158)

57 000,00 ден
AKCIJA
49 000,00 ден
ЛЕТЕН ПОПУСТ !!
На залиха

Roomba j7+ (j7558)

75 000,00 ден
На залиха

Roomba s9+ (s9558)

95 000,00 ден
На залиха

Роботски апарати за домаќинство

Braava jet™

18 000,00 ден
На залиха

Braava 390t

22 000,00 ден
На залиха

Braava jet® m6

47 000,00 ден
На залиха

Braava jet® m6

47 000,00 ден
На залиха

Комбинирани роботски правосмукалки и мијалници

Roomba Combo 1138

29 000,00 ден
iRobot® Roomba® Combo - Комбинирана роботска правосмукалка и бришач за подот, WiFi-врска - Повеќе начини на чистење - Моќно вакуумирање - Дневно миење на подот - Прилагодени предлози -
На залиха

Додатоци за s9

Додатоци за Roomba 600

Автоматски виртуелен ѕид

Автоматски виртуелен ѕид

2 799,00 ден
Автоматски виртуелен ѕид за Roombа серија 600
На залиха
Далечински управувач

Далечински управувач

2 799,00 ден
Далечински управувач за Roombа серија 600
На залиха
Сет додатоци

Сет додатоци

2 799,00 ден
Сет додатоци за серија 600
На залиха
AeroVac филтри

AeroVac филтри

1 563,00 ден
3 x AeroVac филтри Roombа серија 600
На залиха
Гумена четка

Гумена четка

899,00 ден
Гумена четка за Roombа серија 600
На залиха
Предно тркало

Предно тркало

680,00 ден
Предно тркало за Roombа серија 600
На залиха
Влакнеста четка

Влакнеста четка

959,00 ден
Влакнеста четка за Roombа серија 600
На залиха
Li-Ion Батерија

Li-Ion Батерија

6 200,00 ден
Li-Ion батерија
На залиха

Додатоци за Roomba 700

Автоматски виртуелен ѕид

Автоматски виртуелен ѕид

2 799,00 ден
Автоматски виртуелен ѕид за Roombа серија 700
На залиха
Батерија

Батерија

5 500,00 ден
Батерија за Roombа серија 700
На залиха
Предно тркало

Предно тркало

680,00 ден
Предно тркало за Roombа серија 700
На залиха
Двоен AeroVac филтер

Двоен AeroVac филтер

1 699,00 ден
Сет-двојни Aerovac филтри за Roombа серија 700 - 6 парчиња
На залиха
Далечински управувач

Далечински управувач

2 799,00 ден
Далечински управувач за Roombа серија 700
На залиха
Гумена четка

Гумена четка

899,00 ден
Гумена четка за Roombа серија 700
На залиха
Сет филтри и четки

Сет филтри и четки

2 199,00 ден
3x двојни AeroVac филтри и 3x странични четки за Roombа серија 700
На залиха
Виртуелeн ѕид светилник

Виртуелeн ѕид светилник

3 399,00 ден
Виртуелeн ѕид светилник за Roombа 780
Нема на залихаНепозната достапност
Влакнеста четка

Влакнеста четка

959,00 ден
Влакнеста четка за Roombа серија 700
На залиха
Сет додатоци серија 700

Сет додатоци серија 700

3 199,00 ден
Сет додатоци за Roombа серија 700 (1x гумена четка, 1x влакнеста четка, 2x странични четки, 3x комплети двојни AeroVac филтри)
На залиха

Додатоци за Roomba 800

Предно тркало

Предно тркало

815,00 ден
Предно тркало за серија 800
На залиха
Странични четки

Странични четки

1 050,00 ден
3 х странични четки за Roombа серија 800
На залиха
Виртуелен ѕид

Виртуелен ѕид

2 799,00 ден
Автоматски виртуелен ѕид за Roomba серија 800
На залиха
AeroForce четки за серија 800

AeroForce четки за серија 800

2 039,00 ден
Гумени четки за серија 800
На залиха
Далечински управувач

Далечински управувач

2 799,00 ден
Далечински управувач за Roomba серија 800
На залиха
ХАЛО виртуелен ѕид

ХАЛО виртуелен ѕид

3 399,00 ден
ХАЛО автоматски виртуелен ѕид за Roomba серија 800
На залиха
iRobot Xlife батерија NiMH

iRobot Xlife батерија NiMH

6 200,00 ден
XLife Батерија за 2x подолг животен век
На залиха
AeroForce филтри за серија 800

AeroForce филтри за серија 800

2 099,00 ден
3x AeroForce филтри за Roombа серија 800. Високоефикасни филтри, задржуваат 99% од алергени, полен и честички до 10 микрони.
На залиха
Виртуелен ѕид светилник

Виртуелен ѕид светилник

3 399,00 ден
Виртуелен ѕид светилник
Нема на залихаНепозната достапност

Додатоци за 900 серија

Li-Ion батерија

Li-Ion батерија

6 200,00 ден
Li-Ion батерија
На залиха
Странични четки

Странични четки

1 050,00 ден
3x странични четки за Roombа серија 900
На залиха
AeroForce четки за серија 900

AeroForce четки за серија 900

2 039,00 ден
AeroForce четки за серија 900
На залиха
Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

Виртуелен ѕид/хало -Wirtual Wall® со двојна функција

3 080,00 ден
На залиха
AeroForce филтри 3 во пакување

AeroForce филтри 3 во пакување

2 099,00 ден
3x AeroForce филтри за Roombа серија 900. Високоефикасни филтри кои задржуваат 99% од алергени, полен и честички до 10 микрони
На залиха

Виртуелен Ѕид DUAL

Додатоци за Scooba 450

База за сушење и полнење

База за сушење и полнење

5 439,00 ден
База за сушење и полнење за Scooba 450 - DryDock™
Нема на залихаНепозната достапност
Батерија

Батерија

5 439,00 ден
Батерија за Scoobа 450
На залиха
Виртуелен ѕид

Виртуелен ѕид

2 799,00 ден
Автоматски виртуелен ѕид за Scooba 450
На залиха
Сет за обновување

Сет за обновување

4 079,00 ден
Сет за обновување за Scooba 450
На залиха

Додатоци за Braava 380

Навигациска коцка - канал 1

Навигациска коцка - канал 1

2 719,00 ден
Навигациска коцка, канал 1- компатибилна за Braavа 380
На залиха
Дозери

Дозери

989,00 ден
5x дозери за мокрење на крпата за плочката Pro-Clean
На залиха
Платформа за суво бришење

Платформа за суво бришење

2 040,00 ден
Повеќенаменска платформа за Braava 380
Нема на залихаНепозната достапност
Навигациска коцка - канал 2

Навигациска коцка - канал 2

2 719,00 ден
Навигациска коцка за зголемување на просторот за чистење – компактибилна за Braavа 380
На залиха
Платформа Pro-Clean

Платформа Pro-Clean

2 719,00 ден
Платформа Pro-Clean за Braava 380 за водено чистење
На залиха
MIX-Крпи за Braava

MIX-Крпи за Braava

855,00 ден
2x суви, 1x мокра
На залиха
3 х Крпи за мокро чистење

3 х Крпи за мокро чистење

1 050,00 ден
3x мокро чистење
На залиха
Станица за турбо полнење

Станица за турбо полнење

4 017,00 ден
Време на полнење 2 часа, компактибилна за Braavа 380
На залиха
Батерија

Батерија

5 500,00 ден
Батерија за Braavа 380 - 2000 mAh NiMH
На залиха

Средтво за чистење подови Braava jet

Течност за чистење на подови Braava jet

Течност за чистење на подови Braava jet

1 200,00 ден
Концентрирана течност за Braava jet, Без пена, 473 мл.
На залиха
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата