Споредба на модели iRobot

Роботски правосмукалки
Роботи за бришење подови
 
Споредување модели
iRobot
Потребен ми е совет
Основни карактеристики
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 865

35 000,00ден
На залиха

do 120 m²  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roomba 980

49 000,00ден
На залиха

do 120 m²  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Почитувани, Ви благодариме на покажаниот интерес за производите на iRobot. Пишете ни на info@irobot.com.mk или јавете ни се на 076 248 246.
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата