Овластени продавачи на iRobot

мај
2015
 
 
    Продукти
 

Дистрибуцијата на производите iRobot се врши исклучиво преку нашите мрежи на овластени продавачи, преку кои обезбедуваме сигурна дистрибуција на производите iRobot. Купувајте таму каде што ќе ви излезат во пресрет на помош веднаш штом ќе се појави проблем.


  • Нашите продавачи грижливо ги избираме. Мораат да исполнуваат строги услови, кои вклучуваат сигурност, сигурен пристап, јасни услови на сопственост и успешна работна историја. Оние кои можат да ги исполнат овие критериуми, стануваат наши овластени продавачи на iRobot.

  • Нашата целосна мрежа на овластени продавачи непрекинато се едуцира и обновува. За iRobot најважно е нашите продавачи да осигуруваат 100% сервис. Во случај тоа да не така, ве молиме известете нè. За проверка на продавачи побарајте го нашиот logotip iRobot на овластени продавачи.

  • Гаранција 24 месеци: На производи купени во мрежата на овластени продавачи на iRobot, се наоѓа гаранција 24 месеци.

  • 100% гаранција на квалитет: За производи купени во рамките на iRobot овластени продавачи, осигуруваме дека производот е оригинален и на него сме извршиле последен преглед за квалитет.

  • Гаранција на надстандардните услуги за странки: На производот iRobot, купен во мрежата на iRobot овластени продавачи, се однесуваат на надстандардните услуги за странки.

  • Во малопродажните системи, купувачите можат да го пробаат производот.

  • Гарантира непречено извшрување на продажбата: При купување на производи нема ризик. Ви гарантираме непречен тек на купувањето кај нашите овластени продавачи. Каков и да било проблем, ќе го решиме, само стапете во контакт со нас. Заинтересирани сме за соработка само со квалитетни и вистински соработници.

Горе наведената гаранција може да ја потврдиме само во мрежата на iRobot овластенитие продавачи. Поради проверување на оригиналноста на производот секогаш го бараме доказот за купување. Ако се утврди дека купувањето на производот iRobot не е преку нашите овластени продавачи, вашата гаранција не можеме да ја признаеме. Кога купувате бидете внимателни при изборот, сигурноста и провереноста на продавачот. Никогаш не ги потценувајте тие работи, бидејќи во иднина можеби нема да ви се исплати.

 

 

Тагови

 
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата