БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

јануари
1970
 
 
    Продукти
 

iRobot Ви нуди можност за закажување на презентација на роботските апарати за домаќинство во време и место кое вам ви одговара. Едноставно јавете се на 076248246 или испратете маил на info@irobot.com.mk оставете ваши податоци, ние ќе ве побараме.

 

Тагови

 
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата