Roomba Combo 1138

1010 0.0
цена 28 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba Combo 1138 banner
 

За производот

     
 
 
Ефикасно вакуумирање и миење на подот. Обезбедете ефикасно чистење со правосмукалка и миење на подот со едно движење, така што вашата куќа може да биде чиста и свежа секој ден. Може да ги подготвите распоредите за чистење кои најмногу ви одговараат. Повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката iRobot има повеќе од 30 години експертиза и иновации во роботиката со повеќе од 30 милиони домашни роботи продадени ширум светот. Без разлика дали ќе изберете Roomba, Braava или обете, вашите подови ја добиваат потребната посебна грижа. * (Во споредба со системот за чистење серија Roomba® 600) Моќен вшмукување Собира прашина, нечистотија и талог од тврди подови и теписи со вшмукувачка четка во форма на V и моќно вшмукување. Чисто, свежо под секој ден Системот за перење и бришење користи крпа од микрофибер со специјална ребреста структура. Изберете еден од трите методи за бришење. Исчистете го вашиот животен простор Научете ги вашите навики за чистење и понудете персонализирани распореди. Тие ќе предложат дополнително чистење кога количината на полен во вашата област е голема или за време на сезоната на митарење на миленичиња. Исчистен простор без движење со прст Roomba Combo ™ ја чисти вашата куќа 2 во 1 - Роботскиот правосмукалка и бришачот на подот во еден го чистат вашиот простор со звукот на вашиот глас користејќи компатибилност со Google voice и Alexa асистент *. * (Работи со уреди што ги поддржуваат Google Home и Alex. Алекса и сите поврзани логоа се трговски марки на Amazon.com или нејзините филијали. Гугл е заштитен знак на Гугл, ДОО) Насочена и логичка навигација Интелигентната праволиниска навигација користи сензори за следење на подот за наменско и логично чистење на подот во уредни линии.

техничка спецификација

Технички податоци:
WiFi: Да, се поврзувам со апликацијата iRobot Home
Систем за чистење: Комбиниран - чисти и брише
Странична четка: Две четки позиционирани под агол од 27 °
Глава за чистење: Прашина, прашина и нечистотии од тврди подови и теписи со вшмукувачка четка во форма на V и енергично вшмукување.
Влажно чистење: Да
Откривање нечистотија ®: Не.
Целосен индикатор за контејнер: Не.
Филтер: Високо ефикасен филтер
Контејнер: 0,45L простор
Навигација: 2 режими - системски и одговорен
Рачка за носење: Не.
Копчиња на контролната табла за робот: ЧИСТИ
LED дисплеј: WiFi
Прагови: До 2 см
Висина: 7,9 см
Време на работа: До 110 минути
Време на полнење: 4 часа
Батерија: Ni-MH

Roomba Combo 1138: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 28 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата