Braava jet® m6

879 0.0
цена 40 000,00 ден во кошница
На залиха
Braava jet® m6 banner
 

За производот

     
 
 
Роботскиот бришач Braava jet® m6 ефикасно ги чисти и брише подовите во вашиот дом. Корисникот едноставно поставува специфична крпа за посакуваниот метод на бришење - или за влажно или суво чистење - роботскиот бришач прави сè друго. Како и роботот Roomba s9 +, чистачот на роботи Brava jet m6 исто така користи iAdapt® 3.0 со мапирање vSLAM® и Smart Imprint to за да создаде мапа на вашиот дом, дозволувајќи му на корисникот да ги избере местата што сакаат да ги исчисти и да го прилагоди распоредот за чистење. Можете да започнете со чистење на роботот преку апликацијата iRobot HOME или со користење на копчето CLEAN. Ако роботот е поврзан со паметен личен асистент Алекса или Асистент на Гугл, корисниците можат да започнат со чистење со говорна команда. Главните предности Бравава m6 Нечистотијата нема шанси Влажните крпи за чистење се направени од т.н. „Wicking“ влакна, кои помагаат да се ослободи и отстрани маснотијата во кујната, нечистотијата * и лепливите наслаги. Платните за чистење со електрични влакна можат да соберат нечистотија, прашина и коса од домашни миленици. * Тестирано во режим "spot mode" Прецизно прскање Прецизниот распрскувач спреј ослободува нечистотија и леплива нечистотија без прскање на мебел, теписи или sидови. Зафаќа поголема површина Идеално е за станови со повеќе простории или поголеми простори. При чистење, тоа се движи напред и назад ефикасно и успешно заобиколува мебел, теписи и други пречки. Наменето за поефикасно чистење на рабовите Со својата квадратна форма, полесно е да се исчистат аглите и по должината на wallsидовите. Управување преку мобилна апликација Со iRobot HOME, можете лесно да го прилагодите или прилагодите вашиот распоред за чистење и да изберете индивидуални простории за чистење. Клучни карактеристики iRobot Braava m6 Најдоброто роботско бришач со прецизно прскање Прецизниот распрскувач спреј ослободува нечистотија и леплива нечистотија без прскање на мебел, теписи или sидови. Користејќи го „Braava jet ™ Cleaner Floor Cleaner“ за тврди површини, ќе имате долготраен мирис на свежина. Домашна база Влажните крпи за чистење се направени од т.н. "Wicking" влакна, кои помагаат да се ослободат и отстранат кујна маст, нечистотија * и лепливи наслаги. Платните за чистење со електрични влакна можат да соберат нечистотија, прашина и коса од домашни миленици. Податоци за перење за суво и влажно бришење се исто така достапни. * Тестирано во режим "spot mode" Катче Бруш Наменето за поефикасно чистење на рабовите Со својата квадратна форма, полесно е да се исчистат аглите и по должината на sидовите. Исто така, се чисти под мебел и на други тешко достапни места. ToeKick Идеално е за станови со повеќе соби и соби или за поголеми простори. При чистење, се движи ефикасно напред и назад и успешно го заобиколува мебелот, теписи и други пречки. Со помош на технологија за мапирање, Imprint Smart се среќава и мапира и се прилагодува на вашиот дом, така што знае најдобриот начин да ја избришете секоја просторија поединечно. Навигација Тој се среќава и го чисти вашиот дом, каде што сакате, кога сакате Благодарение на технологијата за паметно мапирање Imprint mapi, паметната правосмукалка Smart Robotic го запознава вашиот дом, така што лесно можете да го прилагодите или прилагодите вашиот распоред за чистење и да изберете индивидуални простории за чистење преку апликацијата iRobot HOME. Amazon, Echo, Alexa и сите други логоа се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. и неговите подружници. Дома на Google е заштитен знак на Google LLC. Паметна мапа Наполнете ја батеријата и продолжете да работите Кога батеријата е скоро празна, роботскиот бришач автоматски се враќа во основната станица Home Base®, каде што се полни и продолжува со работа се додека не заврши процесот на бришење. Полнење Лесно 1,2,3 1. Прикачете влажна или суво крпа за чистење. 2. Додадете вода. За долговечен свеж мирис, користете течност за чистење на тврд под. 3. Притиснете "CLEAN"

техничка спецификација

Комплетно тивка работа
Ефективни влошки за еднократна употреба
Можност за употреба на подлога за перење
Лесен за ракување
За сите типови тврди подови
Два начини на чистење: Сува и влажна
Чистење по подот и под мебелот
Сензор за паѓање на скали
Функција на пауза / вклучено
Батерија за Li-Ion
Влажна површина за чистење до 96 м2
Димензии на роботот (мм) 270 x 252 x 90
Тежина на роботот 2,2 кг

Braava jet® m6: Речник на поими

Braava jet® m6 видео

 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 40 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата