Roomba Combo i5 (i5178)

1231 0.0
цена 32 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba Combo i5 (i5178) banner
 

За производот

     
 
 
Заменете ја корпата со правосмукалка и бришете Заменете и бришете – само заменете се во корпата Roomba Combo® и роботот веднаш се трансформира во правосмукалка за роботи што исто така брише, брише со правосмукалка и влажно бришење додека оди, за да ги остави вашите тврди подови сјајни и без прашина. Моќни перформанси. Моќно собирање Четката за бришење на рабовите работи континуирано додека гумените четки со двојна мулти-површина се виткаат за да се приспособат на различни типови на подови, олабавувајќи и кревајќи ја нечистотијата. Сето тоа е комбинирано со моќно кревање вшмукување кое вовлекува тврдоглава нечистотија и подлога за џогер, така што вашите подови остануваат дополнително чисти секој ден. Се фокусира на нечистотија. Патентираната технологија Dirt Detect™ му овозможува на роботот со правосмукалка Roomba Combo i5+ да детектира понечисти области од вашиот дом и да ги исчисти потемелно кога ќе се инсталира правосмукалката. Кога се користи корпата за бришење Roomba Combo™, технологијата Dirt Detect™ и Автоматското отстранување нечистотија се оневозможени. Само заменете се во корпата за правосмукалка и вашиот робот ќе знае повторно да ги вклучи овие функции.​ Подлога за џогер Подлога за Mop дизајнирана за перформанси. Дизајниран за изведба на влажно бришење на подот, специјализираната подлога од микрофибер се справува со отпечатоци, полен и прашина. Чиста под тие килими. Тргнете ги теписите од патот и ослободете го роботот Roomba Combo™ i5+ — чистете ги тврдите подови со правосмукалка и влажно бришете додека оди. Автоматско празно Автоматски ја празни вакуумската корпа сама Заборавете на чистењето со месеци со правосмукалката со автоматско отстранување нечистотија Clean Base®, овозможувајќи вакуумската корпа да се испразни само до 60 дена. Подигнува токму таму каде што застана Работата за чистење е завршена бидејќи Roomba Combo™ i5+ роботот со правосмукалка и џогер се испраќа до својата база за да надополнете кога батеријата ќе се испразни, а потоа продолжува таму каде што застана. Чисти кога и каде сакате Чисти кога и каде сакате Вашиот робот Roomba Combo™ го персонализира како го чисти вашиот дом со технологијата за паметно мапирање Imprint® на iRobot, за да не морате. Гласовна контрола Чисти каде што ќе му кажеш. Спарете го со уредите овозможени со Alexa, Siri или Google Assistant* и кажете ги командите како „Кажете му на Roomba Combo да ја исчисти кујната.“ Потоа оди во акција за чистење. Истовремено правосмукалка и бришење Исчистете ги тврдите подови со правосмукалка и бришете ги истовремено. Едноставно прикачете ја кантата Roomba Combo™ на i5+ и автоматски ќе почувствува дека е време да се вакуумираат и бришат тврдите подови. ДОЈДИ ДОМА ДА ЧИСТИШ Дојди дома да исчистиме. Уживајте во поуреден дом со чистење зад сцената од вашиот робот Combo™ i5+ напојуван од iRobot OS. Ова технологијата работи околу вашиот распоред кој постојано се менува за чистење кога сте отсутни.

Roomba Combo i5 (i5178): Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 32 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата