Roomba i6158

1111 0.0
цена 35 000,00 ден во кошница
На залиха
Roomba i6158 banner
 

За производот

     
 
 

Roomba i6158: Речник на поими

 
 
СПОРЕДУВАЊЕ НА МОДЕЛИ  
 
Цена* 35 000,00 ден *Препорачана малопродажна цена.
Додади во кошничка  
 
 
Производот е додаден во кошницата
Оди кај кошницата